Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles Les Orres, Francuska | MountVacation.hr

Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles

Le Bois de Méan, 05200 Les Orres 44.485359,6.55227Prikaži na mapi

Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles nudi prekrasnu lokaciju, jer se nalazi na najvišem dijelu centra (1800 m), 30m od najbliže skijaške staze i samo 80 m je udaljena od najbliže žičare. Ova apartmanske kuća, izgrađena od kamena i drva, omoguća da na skijalište pristupite skijama direktno iz objekta.

Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles nudi udobne i lijepo opremljene jedno-, dvo- i trokrevetne apartmane s vlastitom kupaonicom (tuš ili kada, wc). Apartmani imaju dnevnu sobu s kaučom na razvlačenje, opremljenu kuhinju (električne ploče, hladnjak, perilica posuđa) i SAT-TV. Većina apartmana ima balkon.

U sklopu objekta se nalaze: recepcija i prostorija za pohranu skijaške opreme.

Gosti imaju besplatan ulaz u bazene i saune u Residence Madame Vacances Les Balcons des Airelles.

Omogućen pristup bežičnom internetu u zajedničkim prostorijama.

Mogućnost parkiranja na otvorenom.

Udaljenost od:
 • Bar: 150m
 • Centar naselja: 150m
 • Glavno skijalište: 100m
 • Restoran: 150m
 • Najbliža skijaška staza: 30m
 • Trgovina s namirnicama: 150m

Slobodan smještaj u Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles

Studio apartman 3 osobe sa balkonom
28 m2 MAX 3 1 kupaonica 3 kreveta
Jednosobni apartman za 3 osobe (BAQ) 25 - 28 m2, opremljen za hendikepirane osobe: dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za 2 osobe i pomoćni ležaj za jednu osobu, kupaonica sa tuš kabinom i WC. Potpuno opremljena kuhinja (staklo keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i ormar za skije.
balkon
Prilagođeno osobama s invaliditetom
TV
2-sobni apartman 4 osobe sa balkonom
28 m2 MAX 4 1 spavaća soba i 1 kupaonica 4 kreveta
Dvosobni apartman s dodatnim ležajem za 4 osobe (BAT), 25-28 m2 (neki su opremljeni za osobe s invaliditetom): Dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za 2 osobe, posebna spavaća soba s dva odvojena kreveta, kupaonica s kadom i odvojenim WC-om (ili tuš i WC u stanovima za osobe s invaliditetom). Potpuno opremljena kuhinja (staklo keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i ormar za skije
balkon
Odvojeni wc
TV
2-sobni apartman 5 osoba sa balkonom
32 m2 MAX 5 1 spavaća soba i 1 kupaonica 5 kreveta
Apartman sa 1 spavaćom sobom + dodatna spavaća soba ili dvije sobe za 4 / 5 osoba (BBQ), 30 - 32 m2 (neke sobe su opremljene za osobe s invaliditetom): dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za 2 osobe + pomoćni ležaj, dodatna soba ili spavaća soba s dva odvojena kreveta ili preklopnim ležajem, kupaonica s kadom i odvojeni WC ( ili kupaonica s tušem i WC-om u stanovima za osobe s invaliditetom). Potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i ormar za skije.
balkon
Odvojeni wc
TV
2-sobni apartman 6 osoba sa balkonom
35 m2 MAX 6 1 spavaća soba i 1 kupaonica 6 kreveta
Dvosobni apartman s dodatnim spavaćim prostorom za 6 osoba (BBT) 33 - 35 m2: dnevni boravak s kaučom na razvlačenje, spavaća soba s krevetom na izvlačenje za 2 osobe, dodatna soba s krevetom na kat, kupaonica s kadom i odvojenim WC-om. Potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i ormar za skije.
balkon
Odvojeni wc
TV
3-sobni apartman 7 osoba sa balkonom
36 m2 MAX 7 2 spavaće sobe i 1 kupaonica 7 kreveta
Dvosobni apartman s dodatnim spavaćim prostorom za 7 osoba (BBW) 36 m2: dnevni boravak s kaučom na razvlačenje + pomoćni krevet za jednu osobu, spavaća soba s bračnim krevetom ili 2 kreveta za jednu osobu, jedna spavaća soba s krevetima na kat, kupaonica s kadom, zasebni WC , a većina kupaonica s dodatnim tušem. Potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i ormar za skije.
balkon
Odvojeni wc
TV
4-sobni apartman 8 osoba BCT
50 m2 MAX 8 3 spavaće sobe i 2 kupaonice 8 kreveta
Apartman sa 2 ili 3 sobe + dodatni spavaći prostor za 8 osoba (BCT), neki na dvije etaže, 40-50 m2 - dva izgleda:
) dnevni boravak s kaučom na razvlačenje, dvije spavaće sobe, svaka sa bračnim krevetom ili 2 kreveta, druga spavaća soba s krevetima na kat, kupaonica s kadom, kupaonica sa tuš kabinom, WC odvojeno (u nekim apartmanima dodatni WC);
b) dnevni boravak s dva kauča na razvlačenje, kauč na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom ili 2 kreveta za jednu osobu, jedna spavaća soba s krevetima na kat, kupaonica s kadom, WC odvojeno.
Potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i nosač za skije.
dupleks
Odvojeni wc
TV
4-sobni apartman 10 osoba sa balkonom
70 m2 MAX 10 3 spavaće sobe i 2 kupaonice 10 kreveta
Apartman sa 2 ili 3 sobe + prostor za spavanje (dvije etaže), za 10 osoba (BDT) 60 - 70 m2 - spavaća soba ili spavaća soba s bračnim krevetom ili 2 kreveta za jednu osobu ili krevet na kat, te spavaća soba ili spavaći dio s bračnim krevetom ili 2 kreveta + 2 kreveta na kat ili 2 spavaća odjeljka, svaki sa krevetom na kat;
2 kupaonice (jedna s kadom, druga s tušem), 2 x WC (obično odvojeni), ili
- 1 dodatni krevet za jednu osobu u dnevnom boravku, dvije spavaće sobe- svaka sa bračnim krevetom i krevet za jednu osobu, ili 3 kreveta (ili 2 dodatna kreveta za jednu osobu + 1 spavaća soba s bračnim krevetom ili 2 kreveta za jednu osobu), spavaća soba s krevetima na kat ili preklopni ležaj 2 osobe, kupaonica s kadom,kupaonica s tušem, 2 odvojena WC-a.
Potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i nosač za skije.
balkon
dupleks
Odvojeni wc
TV
3-sobni apartman 10 osoba sa balkonom
55 m2 MAX 10 2 spavaće sobe i 2 kupaonice 10 kreveta
Apartman s velikim prozorom, sunčana terasa. Opremljena kuhinja sa elek. ploče, hladnjak, perilica za suđe, pećnica, mikrovalna pećnica i prostor za pohranu. 1 dnevni boravak s kaučem na razvlačenje i jednim dodatnim ležajem za 1 osobu, 1 spavaća soba s 1 bračnim krevetom ili 2 kreveta, 1 spavaća soba i 4 kreveta na kat i 1 jednokrevetna soba, 1 kupaonica, 1 tuš i 2 wc-a (većina od njih zasebno ).
balkon
Odvojeni wc
TV
2-sobni apartman 4 osobe sa balkonom
28 m2 MAX 4 1 spavaća soba i 1 kupaonica 4 kreveta
Dvosobni apartman s dodatnim ležajem za 4 osobe (BAO), 25-28 m2 (neki su opremljeni za osobe s invaliditetom): Dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za 2 osobe, posebna spavaća soba s dva odvojena kreveta, kupaonica s kadom i odvojenim WC-om (ili tuš i WC u stanovima za osobe s invaliditetom). Potpuno opremljena kuhinja (staklo keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i ormar za skije
balkon
Odvojeni wc
TV
2-sobni apartman 6 osoba sa balkonom
35 m2 MAX 6 1 spavaća soba i 1 kupaonica 6 kreveta
Dvosobni apartman s dodatnim spavaćim prostorom za 6 osoba (BBO) 33 - 35 m2: dnevni boravak s kaučom na razvlačenje, spavaća soba s krevetom na izvlačenje za 2 osobe, dodatna soba s krevetom na kat, kupaonica s kadom i odvojenim WC-om. Potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i ormar za skije.
balkon
Odvojeni wc
TV
3-sobni apartman 7 osoba sa balkonom
36 m2 MAX 7 2 spavaće sobe i 1 kupaonica 7 kreveta
Dvosobni apartman s dodatnim spavaćim prostorom za 7 osoba (BBZ) 36 m2: dnevni boravak s kaučom na razvlačenje + pomoćni krevet za jednu osobu, spavaća soba s bračnim krevetom ili 2 kreveta za jednu osobu, jedna spavaća soba s krevetima na kat, kupaonica s kadom, zasebni WC , a većina kupaonica s dodatnim tušem. Potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča, hladnjak, stroj za pranje posuđa i mikrovalna pećnica), SAT TV (uz nadoplatu), balkon i ormar za skije.
balkon
Odvojeni wc
TV

Sadržaj objekta Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles

Za djecu
 • Dječji krevetić
 • Dječja stolica
 • Ugodno za obitelj
 • Internet
 • Internet pristup
 • Bežični internet
 • Parkiralište
 • Parkiralište
 • Privatno parkiralište
 • Skijanje
 • Soba za skije
 • Grijana soba za skije
 • Pravila smještaja Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles

  Vrijeme prijave:
  17-20h
  Vrijeme odjave:
  10h
  Kućni ljubimci:
  Kućni ljubimci dozvoljeni uz nadoplatu.
  Komunikacija na recepciji u jezicima
 • Engleski
 • French
 • Mogućnosti plaćanja u tom objektu:
  Visa MasterCard Diners American Express

  Objekt na karti Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles