Skijalište Bad Kleinkirchheim - skijaški odmor na destinaciji Bad Kleinkirchheim Terme Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim skijanje

Terme Bad Kleinkirchheim

U Bad Kleinkirchheimu Vas očekuje više od 100 km skijaških staza, 25 modernih liftova. Dvije nove sedežnice u St. Oswaldu, snježni barovi, te restorani u planinskim kolibama na samom skijalištu. 97% zasnježenih staza osiguravaju više užitka i radosti na skijama. U Bad Kleinkirchheimu nisu dobrodošli samo skijaši, već i ljubitelji wellnessa će pronaći nešto za sebe.

Bad Kleinkirchheim je prvo područje u Austriji, koje je dobilo certifikat "Alpski wellness" za svoju iznimnu ponudu i još je i danas jedan od najboljih u pružanju užitka i brige za dobrobit gostiju. Što god Vam srce želi zasigurno ćete ga pronaći ovdje u alpskom lječilištu Bad Kleinkirchheim .

Wellness oaza u planinama Nockberge nudi sve što je potrebno za opuštajući odmor i »punjenje baterija«:
potpuni odmor u netaknutoj prirodi, izležavanje u drvenim visećim mrežama i slušanje umirujućeg žuborenja planinskog potoka, ili udisanje mirisa alpske valerijane na planinskom izletu po Nacionalnom parku Nockberge, igranje golfa na jednom od najljepših austrijskih igrališta, a još se više možemo približiti prirodi u novom Vodenom parku, te se zatim ispuniti svježom energijom u rimskom kupalištu "Römerbad" i termama St. Kathrein. Kulinarstvo visokih standarda i kvalitete ponuđenih jela zadovoljit će i najzahtjevnijeg gosta. A naši domaćini dobro znaju kako usrećiti gosta: bogatom ponudom infrastrukture: od hotela do termalnih kupališta.

Aktivnosti: Dječje staze / lift za djecu / dječji park/ skrb o djeci / dječja pomična traka... Iznajmljivanje: skija, skijaških cipela, skijaških štapova; najam: snowboarda, touring skija, telemark skija, pohrana skija. Barovi, restorani, disko klubovi, wellness područje, paragliding, sanjkanje, klizanje, kuglanje na ledu, izleti saonicama, pješačke staze na visokim nadmorskim visinama, snježne pješačke staze, bezbrojne chalets na samom skijalištu, škola skijanja.

Toplice Kathrein nude opuštanje, a prilagođene su potrebama posjetitelja.

Privatni bazen za velike i male ima raznoliku ponudu: bazeni sa raznim masažama, slapovi, itd..

U wellnesu ima veliki bazen (temperatura vode do 34 ° C) koji uz dnevnu gimnastiku u vodi nudi optimalno opuštanje.

Postoje tepidarium i Vitarium, stolice, sauna, parna kupelj, masaža. U toplicama se nalazi liječnik.

Temperatura vode u zatvorenom bazenu na 32-34 ° C, temperatura vode u otvorenom bazenu 30 do 32 ° C.

Termalne kupke Römerbad vas sigurno neće razočarati. Kupke se u ponudi i oblikovanju dotiču rimskih tema. Unutra su 4 saune, njihov oblik je sličan rimskim spremnicima, wellness bar, kozmetički salon i masaža, "Amphitheater" sa umakom, dva kata atrij s stubištem i fontana kao centar svjetlosti.

Čak su i djeca zbrinuta. Romanum je mjesto gdje se na cca. 500 m2 zabavljaju djeca: dječji bazeni (50 m2), svjetlo u boji, dječji bazen (20 m2) sa toboganima, animacije, crtani film o Asterixu, opuštajuće mjesto za odrasle.

To nije samo wellness. Regija će oduševiti sve ljubitelje biciklizma. Bad Kleinkirchheim nudi 43 dobro održavane mountain bike staze (različitih stupnjeva težine). Svatko za sebe može pronaći nešto. (Karte su dostupne u turističkom uredu.) Tko preferira ići sa grupom ima mogućnost rezervacije vodene ture po najljepšim putovima, ili pohađati radionice o tehnikama biciklizma!

Bad Kleinkirchheim skijalište

Bad Kleinkirchheim

Opći podaci

Min. visina: 1100 m
Max. visina: 2055 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Klagenfurt, 50 km
Najbliži željeznički kolodvor: Spittal&Villach, 30 km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu

Cijelo skijalilšte: 103 km
Najduža staza: 4 km
Duljina staza za skijaško trčanje: 40 km

Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Plave: 18 km
Crvene: 77 km
Crne: 8 km

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola