Nassfeld skijanje

Jednostavno nevjerojatna.

Beskonačna dimenzija Nassfeld područja formirana u 110 km skijaških staza i tamno plavog neba iznad planinskih vrhova. Nassfeld je jedno od 10 najpopularnijih austrijskih skijališta i čeka na Vas. Možete biti sigurni da će ovdje zadovoljiti sve vaše želje.

Da li imamo snijeg? Definitivno! Nassfeld - Hermagor , ne da je samo među najmodernijim, nego je i jedno od najatraktivnijih područja u snježnim Alpama. Ako nam je topla zima u svim našim linijama su snježni topovi.

Vrlo različite staze. Od staza za početnike do rute na kojoj se natječu za Svjetsko prvenstvo - svatko će naći stazu prema svojem ukusu.

Nevjerojatno. Millennium Express, najduža gondola u Alpama, vodi vas u 17 minuta na Sonnenalpe Nassfeld, pruga je dulja od 6000 metara i sa 1309 metara visinske razlike.

U Nassfeldu vam nikada neće biti dosadno. Čak i u ljetnim danima pronaći ćete puno stvari za sebe: planinarenje, brdski biciklizam, golf na igralištu sa 18 rupa, plivanje, surfanje, ribolov, vožnja čamcem po (do 28 ° C toplije) Preseškom jezeru. Za svakoga ima nešto za pronaći.

Barovi, restorani, disko klubovi, wellness centri, paragliding, vožnja po snježnom toboganu, klizanje na ledu, na stazama mnogi Chalet barovi, škola skijanja, hokej na ledu, curling, 150 km zimskih pješačkih staza, brojne snježni tobogani su osvijetljeni, vožnja sa saunama,konjska zaprega, Belo jezero (Weissensee) i Preseško jezero (Presseggersee).

Dječja skijališta, ski lift za djecu, dječji park, zaštita, dječji pojas, iznajmljivanje skija, skijaške cipele, skijaške palice, snowbordov, telemark sa skijama, skije za backcountry skijanje, soba za skije.

Nassfeld skijalište

Opći podaci

Min. visina: 610 m
Max. visina: 2020 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Klagenfurt, 50 km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu

Cijelo skijalilšte: 110 km
Najduža staza: 7 km
Duljina staza za skijaško trčanje: 91 km

Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Plave: 30 km
Crvene: 69 km
Crne: 11 km

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola