Zell am See

Zell am See skijanje

Doživite više ... u skijaškom centru Zell am See - Kaprun.

Jedno od najpopularnijih odmarališta u cijeloj Austriji, posebice pogodan za obitelji, Zell am See - Kaprun nije bez razloga stavljen na međunarodnu ljestvicu prioritetnih destinacija za odmor.

Zimski odmor u skijaškom centru Zell am See pruža više od samog uživanja na snijegu.
49 skijaških staza ukupne dužine 130 km i za sve profile skijaša, neće ostaviti nikog ravnodušnim. Svatko, od početnika pa do profesionalnog skijaša, može ostvariti svoje skijaške snove skijanjem oko Zell am Seea. Čak i borderi mogu doći na svoje - za njih je izgrađen Funpark na ledenjaku i half pipe na Schmittenhöhe. Također se pobrinulo i za free ridere kako bi dobili svoj užitak na snježnim padinama Zell am Seea i Kapruna.

Od vrhova do doline, bezbroj je mogućnosti za opuštanje: plivanje, golf ili planinarenje, šetnje, vožnje saonicama. Ponuda mjesta Zell am See jačaju tijelo i dušu.

Na ulazu u predivan grad Zell am See nalazi se 2.000 m visoka planina Schmittenhöhe. Prekrasne pješačke staze s panoramskim pogledom udaljene su samo par metara od centra grada.

Naša preporuka je istraživanje centra Zell am See - Kaprun i njihovih ulica, shopping centri i posebice restorani, jer Vas ponuda ova dva mjesta u podnožju Alpa neće sigurno razočarati. Među posjetiteljima grada posebice je popularna lokalna tržnica.

Ako želite plivati u čistoj jezerskoj vodi, jezero je udaljeno samo 5 min hoda od centra Zell am Seea. Za Vaš dobar osjećaj pobrinut će se topla voda i travnate obale.

Zell am See je spoj kulturnog, sportskog i opuštajućeg odmora u jednom. Od 1961. godine poznato je kao lječilište, zbog jezera Zell, koje sadrži 175 milijuna kubičnih metara kristalno bistre vode.

Zell am See

Zell am See skijalište

Opći podaci

Min. visina: 757 m
Max. visina: 2000 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Salzburg, 90 km
Najbliži željeznički kolodvor: Zell am See, 0 km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu

Cijelo skijalilšte: 77 km
Najduža staza: 7 km
Duljina staza za skijaško trčanje: 20 km

Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Plave: 25 km
Crvene: 27 km
Crne: 25 km

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola