Andalo Paganella Molveno skijanje

Skijaški centar Paganella opremljen je sa modernim žičarama, koje su međusobno neprekidno povezane, a u jedan sat može se prevesti 26.000 ljudi; dvije žičare sa osam sjedala, a mnoge sa dva i tri sjedala. Jedna žičara u 4 skijaška centra je pogodna za početnike.

Priroda u Paganelli je sama po sebi tako atraktivna da ćete biti u iskušenju kroz sva godišnja doba: skijaški centar Paganella, impozantni vrhovi Dolomitov Brente, bilje i životinje u parku prirode Adamello Brenta i izuzetan pogled na dolinu rijeke Adige.

Andalo (1040 m) je prostrana visoravan između Dolomita Brente i masive Paganella te nudi veliki kapacitet smještaja i sportskih aktivnosti koje lako zadovolje i najveće sportske entuzijaste.

Dvije žičare imaju donju postaju u sredini sela, što ide pod ruku posebno onim skijašima koji se žele na skijama vratiti u centar sela

Sportski centar, koji se prostire na 100.000 četvornih metara, a uz park prirode Adamello Brenta, nudi razne sportske aktivnosti i opuštajuće šetnje.

Fai della Paganella (m. 968) : jedan je od tri sela najbliži izlazu sa autoceste (15 km). Smješten na prirodnom balkonu koji se proteže preko doline rijeke Adige, okružen je planinama Fausior i masivnim Paganellom koji je prvo bio poznat po brojnim pješačkim pohodima, a tek kasnije po skijaškim stazama.
Riječni rukavci i blizina šuma nudi izuzetan pogled na dolinu rijeke Adige.

At Santel (1030 m): udaljen oko 800 m od centra mjesta, opremljen sa žičarom, iako skijaška staza skijaše vodi natrag do početne točke. U selu su lijepi hoteli koji se stapaju sa planinskim krajolikom.

Molveno (864 m): poznat je kao "biser Dolomita", leži između istoimenog jezera i najpoznatijih vrhova Dolomit Brenta.

Molveno je istodobno prirodni pristup parku prirode Adamello Brenta; najpoznatije pješačke staze samo su 5 km udaljene od donje stanice žičare.

Selo, primjer tipične arhitekture planina, održava toplu i ugodnu atmosferu.

Paragliding, helikopter-spust na skijama, restorani, barovi, disko klubovi, rolanje, apres ski, škola skijanja.

Vlasnici skijaške karte COMBI ili Superskirama za dodatnih 2,00 € dobivate mogućnost prijevoza skibusom do ostalih područja Skirama: Madonna di Campiglio, Tonale i Folgarida/Marilleva.

Andalo Paganella Molveno skijalište

Opći podaci

Min. visina: 1040 m
Max. visina: 2125 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Verona, 110 km
Najbliži željeznički kolodvor: Mezzocorona, 25 km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu

Cijelo skijalilšte: 50 km
Najduža staza: 5 km
Duljina staza za skijaško trčanje: 5 km

Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Crvene: 38 km

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola