Madonna di Campiglio je smještena na nadmorskoj visini od 1550 m, u prekrasnoj regiji planina i ledenjaka Adamello Brenta i Presanella.

Madonna di Campiglio je postala prepoznatljiva turistička destinacija u drugoj polovici prošlog stoljeća. Madonna di Campiglio je bila prostor za odmor za bogate u Austrijance i središnju Europu. Ovdje su godina 1889 i 1894 proveli svoje slobodno vrijeme čak i princeza Elizabeta (Sissi) i car Francesco Giuseppe.

Danas to područje nudi 150 km skijaških staza sa nevjerovatnim kapacitetom od 30.700 ljudi. Skijališta koja su povezana su: Campiglio i Pinzolo te Folgarida i Marilleva (vezana sa skijama)
.
U Madonnu di Campiglio može se priskijati sa 4 strane, tako da se do skijaških staza može doći s bilo kojeg mjesta u selu. Kroz selo ide pješačka cona, gdje su trgovine sa različitim poznatim markama, restorani, vinoteke, pubovi i bari. U selu postoje i dvije poznate discoteke (La Zangola - direktno na skijalištu) i Des Alpes, tako da je destinacija Madonna di Campiglio uistinu pogodna za svakoga tko želi pravi odmor
.
Ako se odlučite za skijašku kartu Dolomiti Superskirama, možete uz domaće skijalište (Madonna di Campiglio, Marialleva, Folgarida i Pinzolo), skijati još u Passo Tonale, Peio, Paganallo i Folgaria

Skijaški autobus za svoje selo rad tijekom zime i vozi po rasporedu.

Madonna di Campiglio skijalište

Opći podaci

Min. visina: 850 m
Max. visina: 2504 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Verona, 150 km
Najbliži željeznički kolodvor: Tronto, 73 km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu

Cijelo skijalilšte: 150 km
Duljina staza za skijaško trčanje: 22 km

Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Plave: 44 km
Crvene: 36 km
Crne: 15 km

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola