Skijalište Marilleva Val di Sole - skijaški odmor na destinaciji Marilleva Val di Sole

Marilleva Val di Sole skijanje

Skijaška središta Marilleva 900 – Marilleva 1400 nalaze se u podnožju ili sredini skijaških staza. Velike mogućnosti smještaja dopunjene su svim potrebnim uslugama, ali također imaju praktična skijališta, skoro kod ulaza u hotele. Cjelokupna ponuda dopunjena je brojnim "apres ski" događajima.

Lijepa skijaška pokrajina, uhvaćena između Folgaride i Madonno di Campiglio, proteže se na 120 km skijaških staza između Dolomita Brente i planine Ortles Cevedale.

Smještaj u Marillevi leži na dvije razine: Marilleva 1400 (odakle vode žičare od Folgaride i Madonne di Campiglio) i Marilleva 900, koja se nalazi u dolini, u blizini grada Mezzana. Obje lokacije povezane su brzim gondolama koje mogu primiti do 12 osoba. Skijaški liftovi i smještajni kapaciteti (hoteli, rezidencije, apartmani imaju ukupno više od 10.000 ležaja) su dizajnirani za pružanje najviše razine funkcionalnosti, što znači da vam automobil tokom vašeg odmora neće trebati.

Oni koji vole odmor u tradicionalnom okruženju planinskih sela mogu ostati u Mezzani, Ossani, Pellizzanu ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u Val di Sole i Val di Peju. Iz svih sela vodi do donje postaje žičare u Marillevi, besplatan autobus-NeveBus, a pojedini hoteli nude svojim gostima hotelski prijevoz.

Dobrodošli u dolinu Val di Sole i skijaško središte Marilleva Ski Resort!

Kod boravka u Marillevi dostupan vam je natkriveni parking, kongresni centri, trgovine, najam skija i snowboarda, restorani, barovi, disco klubovi, casina, bazen, fitness centar i mnoge druge usluge u turizmu. Na lokaciji Marilleva 1400 nalazi se novi stadion za noćno skijanje, koji je sagrađen na skijaškoj stazi Biancaneve "Snjeguljčica", koja je bila domaćin spektakularne utrke HalfPipe u okviru svjetskog prvenstva u snowboardu, koji je održan u Val di Sole, u siječnju 1999 godine. Ako želite, možete pohađati školu skijanja u večernjim satima, ili sudjelovati u večernjim utakmicama za posjetitelje. Također možete sudjelovati u procesiji bakljama, u organizaciji škola skijanja, i na kraju ugasiti žeđ uz kuhano vino. Na lokaciji, Marillevi 900 u obližnjem sportskom centru u Mezzani dostupni su pokriveni teniski tereni i natkriveno klizalište.

Čak i ako ste ikada željeli odmoriti se od skijanja, ponuda u Val di Sole će vas ugodno iznenaditi.

Marilleva Val di Sole skijalište

Opći podaci

Min. visina: 814 m
Max. visina: 2180 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Verona, 156 km
Najbliži željeznički kolodvor: Daolasa-Marilleva 900, 0 km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu

Cijelo skijalilšte: 150 km

Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Plave: 29 km
Crvene: 8 km
Crne: 4 km

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola