Bled

Terme Bled

Jezero Bled, njegovo okružje i prirodne ljepote zasigurno su jedno od najljepših alpskih ljetovališta, poznato i po blagoj, zdravoj klimi i termalnoj vodi bledskog jezera. Ljepota planina zrcali se na površini jezera, sunce, mir i svježi zrak izazivaju u posjetiteljima ugodne osjećaje tijekom cijele ljetne sezone i osiguravaju idealne uvjete za ugodno opuštanje i aktivan odmor.

Bled sa svojom bogatom ponudom i odličnom lokacijom u blizini aerodroma i drugih prometnih veza tradicionalno privlači ljude iz cijelog svijeta, bilo da se radi o gospodarstvenicima, umjetnicima, znanstvenicima, sportašima, ili samo jednostavnom putniku koji želi provesti svoje slobodno vrijeme okružen netaknutom prirodom.

Zašto bi trebali baš ovdje stati? Prirodne ljepote Bleda i svježi alpski zrak pozivaju Vas na aktivan odmor. Zimski entuzijasti mogu skijati i snowboardati na skijalištu Straža odmah pored bledskog jezera, a glavno skijalište je pak skijaško središte Vogel u susjednom Bohinju. U blizini su još skijališta Kobla i Soriška planina, a staze za skijaško trčanje su najbolje pripremljene na obližnjoj Pokljuki.

Tijekom ljetnih mjeseci na Bledu su Vam na raspolaganju mnogobrojne pješačke i biciklističke staze, isprobajte veslanje, ribolov, ronjenje. Na Bledu se nalazi ujedno i najveći slovenski golf teren sa 18 rupa, a smatra se jednim od najljepših u svijetu. Nakon napornog dana dobro dođe opuštanje na jezeru, a u zimskim mjesecima možete se opustiti u bazenima sa zdravom termalnom vodom. I večer može početi ....

Bled

Bled skijalište

Bled

Opći podaci

Min. visina: 475 m
Max. visina: 604 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Ljubljana, 35 km
Najbliži željeznički kolodvor: Lesce-Bled, 4 km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu


Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola