Saint Jean d'Arves je najbliže veèje francusko skijalište Hrvatskoj. Zajedno u regiji Les Sybelles skijalište pruža 325 km ski staza. Nalazi se samo 45 minuta vožnje od tunela Frejus i dobrih 20 minuta od autoceste, odnosno grada Saint Jean de Maurienne.
U tom gradu imate i veèji supermarket i sportske duèane, kako bi mogli kupiti stvari, koje vam još trebaju za odlièno skijanje u Francuskoj.

Saint Jean d'Arves je najvišje primjerno skijalište za obitelji. Prve staze su dijeèje, ali odmah blizu postoji i sedeženica, sa kojom se možete popeti na vrh do težih staza i povezati se u Le Corbier i ostala Les Sybelles skijališta.
Les Sybelles regija nije na najvišjih visinah, tako da je primjerno za sve koje ne vole ekstremno nizke temperature, ali imaju dobri pokrivenost sa umijetnim snijegom, ako bi zafalilo prirodnog.

Sa kupnjom ski karte Les Sybelles imate moguænost i kupiti dnevnu ski kartu za 3 doline, odnosno Val Thorens sa velikim popustom. Samo 10 minuta od Sain Jean de Maurienne grada je gondola Orrele, koja vas podigne Val Thorens.

Skijanje u Saint Jean d'Arves in Les Sybelles regiji èe sigurno biti jedno od vaših nezaboravnih iskustva, jer vam za povljnu cijenu nudi veliki broj užitaka.

Hrvatska škola skijanja u Francuskoj:
Uz Puy Saint Vincent skijalište, MountVacation nudi i tu školu skijanja na Hrvatskom u sijeènju i ožujku.

Les Sybelles - Saint Jean d'Arves skijalište

Opći podaci

Min. visina: 1600 m
Max. visina: 2265 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Chambery, km
Najbliži željeznički kolodvor: Saint-Jean de Maurienne, km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu

Cijelo skijalilšte: 90 km

Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola