Opći uvjeti

Mountvacation.com Opci uvjeti i pravila

Ovi opci uvjeti i pravila se ne suprotstavljaju potrošacevim zakonskim pravima. Molimo vas da pažljivo procitate ove Opce uvjete i pravila. Ako rezervirate svoj odmor s OBS d.o.o., koji posluje u ime MountVacation.com-a, pristajete na sve uvjete i pravila navedene ovim sporazumom.

Naš ured se nalazi na Letaliska 29, 1000 Ljubljana, Slovenia. Niti jedan zaposlenik ili predstavnik naše tvrtke nema pravo mijenjati uvjete rezerviranja. Ugovorom se barata u skladu s pravilima i zakonima Republike Slovenije, a u slucaju spora nadležan je sud Republike Slovenije.

Uvjeti rezerviranja, koji su subjekt ovog sporazuma, odnose se na rezervacije sklopljene putem interneta, telefona ili preko trece strane. Neovisno o nacinu na koji ste sklopili sporazum, njime cete biti vezani u skladu s navedenim pravilima. Potvrdujete da ste stari barem 18 godina te da cete biti odgovorni za placanje na nacin kojeg ste sami odabrali. Vaša je odgovornost da osigurate dovoljno sredstva za uplatu i imate pravo djelovati u ime vlasnika debitne/kreditne kartice, tamo gdje je to moguce.

Valjanost opcih uvjeta i pravila

MountVacation.com internetska stranica i OBS d.o.o. (MountVacation.com) svoje usluge nude iskljucivo prema ovim opcim uvjetima i pravilima. Uvjeti i pravila iz ovog sporazuma opisuju zakonske obaveze Vas, kao kupca, i MountVacation.com-a te cine dio ugovora izmedu vas i MountVacation.com-a. MountVacation.com radi kao internet posrednik, a ne posrednik razlicitim uslugama smještaja. MountVacation.com ce raditi iskljucivo kao posrednik izmedu vas i odgovarajucih ponudaca usluga poput hotela. Pritom MountVacation.com obavlja usluge za obje strane, za vas i za ponudaca usluga.

MountVacation.com nudi poveznice trecim stranama tijekom pojedinih transakcija, ali ne djeluje kao posrednik usluga trecih strana. Molimo vas uzmite u obzir da ce se cijena, prijevoz te opci uvjeti putovanja ponudaca usluga primjenjivati na sadržaj ugovora izmedu vas i ponudaca usluga. Ovi uvjeti, zbog lakšeg razumijevanja, definiraju placanje, rokove, odgovornost, otkazivanja, izmjene rezervacija, naknade kao i druge detalje sporazuma s hotelom.

Tocnost internetske stranice

Ponudaci usluga i suradnici su sami odgovorni za tocne i aktualne podatke, slike, cijene i opcenite informacije o apartmanima koje stavljaju na internetsku stranicu MountVacation.com. MountVacation.com ne jamci tocnost, preciznost i aktualnost podataka i informacija objavljenih na svojoj stranici. Pristajete na korištenje stranice i njenog sadržaja na vlastitu odgovornost. Sadržaj i informacije na MountVacation.com internetskoj stranici nisu stavljene u svrhu savjetovanja.

Ponudaci smještaja i suradnici MountVacation.com-a ulažu razumni napor kako bi osigurali precizne i aktualne informacije o svojoj ponudi i uslugama. Medutim, informacije i podaci su podložni promjenama bez prethodne najave. Zbog toga savjetujemo da redovno provjeravate eventualne promjene uvjeta i pravila poslovanja te pojedinih proizvoda.

Proizvod ili usluga ponudena na internetskoj stranici nije nužno odgovarajuca za vas – na vama je da odlucite (ukoliko imate sumnje potražite savjet trece osobe).

MountVacation.com i ponudaci smještaja i usluga zadržavaju pravo da isprave greške ili promjene sadržaj na internetskoj stranici u bilo kojem trenutku. Redovno održavanje, potražnje sustava i druge okolnosti mogu privremeno uciniti stranicu i ponudu nedostupnom.

Odredeni objekti imaju direktan pristup skijalištu (ski in/ski out), no to ovisi o sposobnostima skijaša kao i o trenutnim snježnim uvjetima. Za odredene odmore bazeni mogu biti privremeno nedostupni, a hotel se može odluciti na promjenu aranžmana usluga hrane. Navedeni primjeri služe samo za upozorenje, a moguce su i druge slicne promjene na odredištima. U sadržaj su ukljucene i brojne slike zbog izgleda i opce važnosti. Udaljenosti su opisane kao vrijeme provedeno hodajuci pri dobrim vremenskim uvjetima sa standardnom obucom. Vrijeme može varirati ovisno o starosti, fizickoj spremi, obuci ili vremenskim uvjetima.

Odricanje od odgovornosti

MountVacation.com Opci uvjeti i pravila vrijede za sve proizvode i usluge ponudene na našoj internetskoj stranici, osim ako nije navedeno suprotno. MountVacation.com internetska stranica je dizajnirana s maksimalnom pažnjom. Ponuda je sastavljena prema podacima koje su nam dostavili hoteli te su zato ponudaci odgovorni za tocnost navedenih informacija. Hoteli u bilo kojem trenutku imaju mogucnost izmjene informacija o hotelu, poput cijene i raspoloživosti. Zbog toga ne možemo jamciti tocnost informacija, niti možemo biti odgovorni za greške i netocnosti objavljenih informacija. Savjetujemo da uvijek provjerite tocnost informacija prije nego nastavite rezerviranje.

MountVacation.com nije odgovoran za gubitak zarade, provizije, ugovora ili bilo kojeg drugog posljedicnog gubitka kojeg ste dobili korištenjem informacija s naše internetske stranice.

MountVacation.com radi iskljucivo kao posrednik, dostavlja jamstvo za dostupnost smještaja, opise, slike, cijene smještaja ili njegovih pruženje usluga.

Cjenik

Cijene objavljene na internetu su izracunate prema informacijama koje ste unijeli vi, klijent, te prema informacijama koje su unijeli pojedini ponudaci usluga/smještaja. Zbog kompleksnog nacina izracunavanja cijena, raznolikosti hotelskih soba i sadržaja, ne jamcimo tocnost online cijena. Sve sobe i cijene na internetskoj stranici ovise o raspoloživosti.

Ukoliko je potvrdena rezervacija s netocnom cijenom, MountVacation.com nece biti time vezan te ce izdati ispravljeni racun i iznos. Promjene rezervacija su moguce najmanje 7 dana prije datuma prijave (check-in). U rijetkim slucajevima dogada se da nismo u mogucnosti potvrditi vašu rezervaciju, ili vi ne prihvacate ispravljenu rezervaciju, u tim slucajevima na volju vam je:

  • prihvatiti alternativni smještaj, usluge ili paket koji vam ponudimo ili
  • platiti drugi odmor po cijeni koja je trenutno ponudena na našoj internetskoj stranici ili
  • prihvatiti povrat novca u punom iznosu

Vaš odabir nam morate javiti u roku od 48 sati od trena kada vam je ponudena ponuda, u suprotnom cemo pretpostaviti da ste prihvatili alternativni odmor koji smo vam ponudili. Nakon što potvrdite svoj odabir, poslat cemo vam novu potvrdu racuna u najkracem roku, a ukoliko ne želite nastaviti vratit cemo vam puni iznos u roku od 7 dana.

Jamstvo cijene

Jamstvo najpovoljnije cijene. Garancija cijene odnosi se za osnovnu uslugu, koja je cijena smještaja i ne uključuje nikakve dodatne pristojbe, koje se plačaju na licu mjesta kod ponuđača smještaja. Ako pronadete povoljniju ili jednaku cijenu istog smještaja s istim uvjetima rezervacije ponudit cemo vam istu cijenu! Samo nam pismeno prijavite detalje internetske stranice ili agenta koji vam je ponudio cijenu, pa cemo vam u roku od 24 sata od vaše rezervacije vratiti preplaceni iznos!

Korištenje internetske stranice

Stranicu smijete koristiti samo za opravdane upite ili rezervacije. Zabranjeno je unositi spekulativne, lažne ili rezervacije u išcekivanju potražnje. Ukoliko postoji opravdan razlog da sumnjamo na takve rezervacije, zadržavamo pravo da otkažemo rezervaciju i o tome obavijestimo nadležna tijela odgovarajucih država.

Sami snosite odgovornost za tocnost e-maila, poštanskog broja, osobnih i drugih informacija. Takoder, dajete nam pravo da koristimo navedene podatke kako bi vas kontaktirali u slucaju nužde (procitajte „Sigurnost podataka“). Potrebne su nam sve navedene informacije, u suprotnom nece biti moguce uspješno provesti rezervaciju. Vi cete snositi posljedice za sve troškove nastale lažnim ili spekulativnim rezervacijama ili kontaktnim/osobnim informacijama.

Vaš Ugovor o rezervaciji

Ova internetska stranica služi kao pozivnica te ne cini ponudu MountVacation.com-a. Sve rezervacije koje napravite smatraju se obvezujucim ponudama, koje mi možemo prihvatiti prema vlastitom nahodenju. Sporazum se ne smatra važecim sve dok nisu ispunjeni uvijeti plačanja, koje je svaki vlastnik objekta unijeo direktno sam u sistem.

Rezervacija je ostvarena nakon pritiska na odgovarajuce tipke u procesu rezerviranja na našoj internetskoj stranici ili nakon što je offline rezervacija napravljena i potvrdena e-mailom. Ova vas rezervacija obvezuje najviše 48 sati. Ukoliko ni MountVacation.com niti odabrani ponudac smještaja/usluga ne potvrde rezervaciju u roku od 48 sati, vi više niste obvezani ovim uvjetima i pravilima. Pismena potvrda rezervacije ce služiti kao potvrda rezervacije i pristajanje na ove uvjete i pravila.

Generalno pravilo je da se potvrda rezervacije zajedno s brojem rezervacije šalje odmah nakon završetka rezervacije. Ponudac smještaja/usluga zadržava pravo da otkaže rezervaciju, neovisno o razlogu, unutar 48 sati od trenutka kad primite potvrdu rezervacije.

Detalji rezervacije

Nakon što se rezervacija potvrdi, obvezani ste ovim uvjetima i pravilima. Ugovor o rezervaciji i potvrda rezervacije ce vam biti poslane istog dana ili, u nekim slucajevima, slijedeceg radnog dana. Uzmite u obzir da je vaša odgovornost pomno provjeriti tocnost detalja i informacija rezervacije odmah nakon što ih primite. Ukoliko postoje nepravilnosti obavijestite nas u najkracem roku.

Molimo vas da provjerite sva imena, dob i datume jer su te informacije vrlo važne za izdavanje racuna i potvrde rezervacije. Ukoliko postoje nepravilnosti obavijestite nas u roku od 24 sata. Bilo koje promjene detalja rezervacija koje napravite 24 sata nakon primitka potvrde rezervacije/ugovora ce se vjerojatno dodatno naplatiti.

Informacije i podatke koje unesete biti ce proslijedeni ponudacu smještaja/usluga ili drugim osobama koje su zadužene za vaše putne aranžmane. Ako ne možemo proslijediti navedene informacije ponudacima usluga/smještaja necemo moci izvršiti/potvrditi vašu rezervaciju. Praveci rezervaciju dajete suglasnost da potrebne informacije proslijedimo odgovarajucim osobama. Detaljne informacije o zaštiti podataka možete pronaci na našoj internetskoj stranici.

Placanje

U postupku same rezervacije, sistem vam prikaže i uvijete plačanja, koje je postavio vlasnik objekta direktno u sistema MountVacation. Nepoštivanje uvjeta plačanja može privoditi do otkazivanja rezervacije bez obavijesti.

Rezervacije napravljene putem e-maila ili telefona, a ne online preko MountVacation.com internetske stranice, se u nekim slucajevima naplacuju sa dodatnih 25 € za troškove rezerviranja.

Osobne informacije, poput brojeva kreditne kartice, imena, adresa i telefonskih brojeva, tijekom citave rezervacije cuva Secure Sockets Layer (SSL) enkripcijski kljuc.

Promjene i otkazivanja od strane kupca

Ako želite napraviti promjene nakon rezerviranja na bilo koji nacin (datum odlaska, smještaj itd.) naše ce vam osoblje izaci u susret koliko je god to moguce. No, to nije moguce u svim slucajevima. Želje i upite za promjenama rezervacija, od strane osoba koje su rezervirale odmor ili od vašeg putnog agenta, primamo pismenim putem na cs@mountvacation.com. Rezervaciju smještaja/usluga cemo otkazati nakon što primimo vaš pisani zahtjev.

Za sve promjene naplacujemo dodatnih 25 € (po promjeni) za administrativne troškove plus dodatan iznos za troškove nastale ponudacu smještaja/usluga.

Molimo uzmite u obzir da troškovi promjena mogu rasti kako se približava datum dolaska. Kontaktirajte nas u najkracem mogucem roku. MountVacation.com-u treba 24 sata kako bi bilo koje promjene ili moguca otkazivanja proslijedio do ponudaca smještaja/usluga.

Cijene otkazivanja, navedene u Opcim uvjetima i pravilima, se nece upotrebljavati za rezervacije koje su jednom mijenjane i ponovno potvrdene od strane istog ponudaca smještaja/usluga i MountVacation.com-a, a da ih nakon toga kupac želi otkazati. U tim slucajevima ponudac smještaja/usluga odreduje cijenu otkazivanja. U takvim ce se primjerima cijena otkazivanja racunati posebno za svaki slucaj.

Možda cete moci povratiti trošak otkazivanja ukoliko vaša polica osiguranja pokriva navedene razloge otkazivanja. Ovakve upite šaljite direktno svojem osiguravajucem društvu. Ukoliko otkazivanjem smanjujete prvobitni broj polaznika MountVacation.com ce ponovno izracunati cijene i prepraviti racun u skladu s novim izracunom.

Uzmite u obzir da za otkazivanje dodataka (poput skijaških karata, opreme, škole skijanja) vrijede isti uvjeti i pravila kao i za vaš odmor (kao što je ispod navedeno). Ponudaci usluga takoder imaju prava na odštete zbog otkazivanja rezerviranih dodataka.

Opca pravila otkazivanja

Pravila otkazivanja potvrdenih rezervacija mogu varirati ovisno o smještaju i uslugama koje ste rezervirali. Pojedini ponudaci smještaja/usluga imaju drugacija pravila otkazivanja od MountVacation.com-ovih Opcih uvjeta i pravila. U tom slucaju ponudac smještaja/usluga ce imati vlastiti pravilnik otkazivanja objavljen na svojoj stranici na MountVacation.com internetskoj stranici. Na taj ce nacin pravilnik biti dostupan svakom potencijalnom kupcu prije rezerviranja. U slucaju da ponudac smještaja/usluga ne objavi svoj pravilnik otkazivanja, koristit ce se pravilnik MountVacation.com-a, i to na sljedeci nacin:

Otkazivanja naplacujemo prema postotku od ukupne cijene rezervacije (ne uracunavajuci pritom suradnicke naknade i nepovratne pologe). Otkazivanje rezervacije se naplacuje prema datumu otkazivanja, na sljedeci nacin:

  • Ukoliko primimo vašu molbu više od 30 dana pred dolaskom = BESPLATNO OTKAZIVANJE;
  • Obavijest o otkazivanju rezervacije je stigla izmedu 30 i 16 dana prije datuma polaska = 30% od ukupne cijene rezervacije;
  • Obavijest o otkazivanju rezervacije je stigla izmedu 15 i 7 dana prije datuma polaska = 50% od ukupne cijene rezervacije;
  • Obavijest o otkazivanju rezervacije je stigla izmedu 6 i 2 dana prije datuma polaska = 75% od ukupne cijene rezervacije;
  • Obavijest o otkazivanju rezervacije je stigla manje od 1 dana prije datuma polaska = 100% od ukupne cijene rezervacije;

V slučaju otkaza na zahtjev stranke MountVacation će naplatiti 25 € administrativnih troškova.

Pojedincima ne vracamo novac u slucaju force majeure (prirodni uzroci ili politicni nemiri) koje su onemogucile pojedinca da koristi placene usluge. U takvim slucajevima smatra se da je pojedinac odustao od dogovora, a MountVacation.com zadržava pravo na naplacivanje sukladno s ovim uvjetima i pravilima.

Nedostatak snijega ili lošije vrijemenski uvijeti nisu razlog za otkazivanje. Ako otkažete odmor zbog navedenog razloga MountVacation.com vam nece vratiti novac ni platiti troškove nastale zbog toga. Ukoliko otkažete svoju rezervaciju, ista ce vam biti naplacena u skladu sa opcim uvjetima i pravilima.

Izmjene i otkazivanje MountVacation.com-a ili ponudaca usluga

Ponudaci smještaja i usluga na internetskoj stranici MountVacation.com objavljuju opise i cijene mjesecima unaprijed. Naši ponudaci usluga ponekad zbog toga moraju popravljati greške i unositi popravke prije i poslije potvrdivanja rezervacije. Rezervacije mogu biti otkazane, bez pojašnjenja razloga, do 7 dana od datuma dolaska. Naši ponudaci usluga i smještaja zadržavaju pravo da otkažu potvrdenu rezervaciju u roku od 48 sati. Iako MountVacation.com sa suradnicima nastoji izbjeci promjene i otkazivanja, ta se mogu dogoditi u roku od 48 sati od potvrdivanja rezervacije bez dodatnih pojašnjenja.

Promjene koje je napravio ponudac smještaja/usluga mogu se dogoditi bez prethodne najava, ali te promjene ne utjecu na vaša zakonska prava. MountVacation.com ni u kojem slucaju nije odgovoran za promjene koje eventualno napravi ponudac smještaja. Takoder, MountVacation.com nije odgovoran za neodgovarajuci smještaj ili ponudacevo otkazivanje rezervacije zbog force majeure (rat, prijetnja ratom, gradanski nemiri, industrijska kriza, teroristicke aktivnosti, prirodna ili nuklearna katastrofa, požar), lošeg vremena ili tehnickih problema s prijevozom. MountVacaion.com ni u kojem slucaju nece odgovarati za gore navedene posljedice ili štetu koja je iz njih eventualno nastala.

Putni dokumenti

Svi putni dokumenti i vauceri (ugovor rezervacije, racun, vauceri, police osiguranja) ce u vecini slucajeva biti poslani na e-mail adresu navedenu u procesu rezervacije. Nakon što navedeni dokumenti napuste naše urede, poštom ili e-mailom, mi prestajemo biti odgovorni za njih, osim ako se ne izgube/unište zbog našeg nemara. Ukoliko vam trebamo ponovno poslati navedene dokumente pošaljite pisani zahtjev na cs@mountvacation.com.

Nakon što su se uvjeti rezervacije ispoštivali, na vašu elektronsku adresu cemo poslati sve potrebne dokumente i racune koji vam trebaju kada dodete kod ponudaca usluga i smještaja.

Putno zdravstveno osiguranje

MountVacation.com i naši ponudaci strogo savjetujemo da uzmete odgovarajucu policu osiguranja kako bi se osigurali u slucaju nesrece, bolesti, gubitka prtljage ili novca i drugih neocekivanih troškova. Molimo vas da pozorno procitate te da upišete ispravne podatke ukoliko kupujete policu osiguranja preko MountVacation.com internetske stranice. ( kao što su prethodno postojeca zdravstvena stanja, datumi polaska/dolaska i druge informacije). Sve zdravstvene potvrde su pod nadzorom osiguravajuceg društva. U slucaju prijevare, protiv kupca i lijecnika biti ce poduzete zakonske mjere. Netocnost unesenih podataka ce utjecati na vaše osiguranje. Putno zdravstveno osiguranje možete kupiti preko www.mountvacation.com

Ukoliko ne izaberete putno osiguranje, slažete se da MountVacation.com nije odgovoran za troškove, gubitke i druge opasnosti od kojih bi vas osiguranje štitilo.

Pritužbe

Ako imate bilo kakve pritužbe na ponudaca smještaja/usluga koje ste rezervirali preko MountVacation.com internetske stranice, pozivamo vas da u najkracem roku obavijestite recepciju hotela/objekta, ponudaca usluga ili druge važne predstavnike tijekom vašeg boravka. Ponudac smještaja/usluga mora imati odgovarajucu priliku da se iskupi i ispravi problem tijekom vašeg boravka. Ukoliko vaša pritužba nije riješena na licu mjesta, molimo vas da u roku od 28 dana po dolasku napišete pisanu žalbu na cs@mountvacation.com ili poštom na MountVacation.com, Jožeta Jame 12, 1210 Ljubljana, Slovenija. Molimo vas da priložite vaš broj rezervacije i ostale važne informacije (fotografije) kako bi poduprli vašu žalbu. Pri pisanju žalbe vas molimo da budete koncizni te da se držite cinjenica. To nam omogucuje da u kracem roku prepoznamo i riješimo problem.

Uložit cemo krajnje napore da vam izademo u susret cak i ako ne budete pratili savjetovanu proceduru. Napišite detaljan opis žalbe i uciniti cemo sve što možemo da vam pomognemo. Odgovornost ponudaca smještaja može biti umanjena cak i do te mjere da nije postojana ukoliko žalba nije pravovremeno upucena na pravu adresu ili ako ponudacu nije pružena prilika da na licu mjesta ispravi problem. Na vaša zakonska prava ne utjece ništa od navedenog. Na sve pritužbe nastojimo odgovoriti u roku od 21 dana.

Prenošenje prava

Ovi “Opci uvjeti i pravila” opisuju sporazum samo izmedu MountVacation.com-a i vas. Niste ovlašteni koristiti ili prenositi svoja prava na trece osobe.

Intelektualno vlasništvo

Intelektualno vlasništvo i informacije objavljene na MountVacation.com internetskoj stranici su u vlasništvu MountVacation.com-a. Svako kopiranje ili korištenje informacija s internetske stranice bez našeg dopuštenja je zabranjeno. Medutim, to vas ne sprjecava da koristite MountVacation.com stranicu kako bi kopirali detalje vaše rezervacije.

Dopune dogovorenih uvjeta i pravila

Svaki put kada posjetite MountVacation.com stranicu bit cete obvezani aktualnim uvjetima i pravilima. Savjetujemo Vam da procitate uvjete i pravila svaki put kada radite rezervaciju kako bi bili sigurni da ste njima zadovoljni.

Neodvisnost

Ti Splošni pogoji in pravila se štejejo za neodvisne. V primeru, da se za katerakolo dolocbo utemelji, da je neizvršljiva ali neveljavna, je to dolocbo kljub temu treba izvršiti v najvecjem obsegu, ki ga dovoljujejo veljavni zakoni in taka odlocitev ne sme vplivati na veljavnost in izvršljivost ostalih preostalih dolocb.

Naslovi

Naslovi korišteni u ovim opcim uvjetima i pravilima namijenjeni su vašem boljem razumijevanju, ali ne definiraju, ne proširuju, ne ogranicavaju i ne utjecu na uvjete i pravila.

Sporazum

Opci uvjeti i pravila obvezuju vas i MountVacation.com. Pažljivo ih procitajte i provjerite da sadrže sve što želite i ništa na što niste spremni pristati.

Mjerodavno pravo

Vaš sporazum s MountVacation.com-om se temelji na opisanim opcim uvjetima i pravilima, a ti su uvjeti sastavni dio ugovora. Morate prihvatiti opce uvjete i pravila prije nastavka rezervacije. Opci uvjeti i pravila podložni su zakonima Republike Slovenije. Svaki spor koji može nastati kršenjem uvjeta ovog ugovora podložan je pravu EU, a rješava ih sud Republike Slovenije. Ako ste fizicka osoba, MountVacation.com ce morati podnijeti tužbu protiv vas u slucaju kršenja uvjeta sporazuma. Protiv vas ce biti podnesena tužba na nadležnom sudu vašeg trenutnog prebivališta ili stalnog boravišta, osim ako ste promijenili mjesto boravka ili prebivalište nakon potvrde opcih uvjeta i pravila. Vaša zakonska prava nisu promijenjena ovim sporazumom. Verzija sporazuma „Opci uvjeti i pravila“ dostupna je i na engleskom jeziku, a možete je pronaci na MountVacation.com stranici u rubrici uvjeti i pravila. Objavljena verzija na Engleskom jeziku je autenticna originalna verzija sporazuma te ce kao takva biti korištena za rješavanje svih sporova. Uvjeti i pravila na drugim jezicima služe samo kao prijevodi za vaše lakše snalaženje.

Zaštita podataka i privatnosti

MountVacation.com poštuje vaše osobne podatke. Predano radimo na šticenju vaših osobnih podataka. Vaše podatke koristimo zakonito u skladu s Aktom o zaštiti osobnih podataka, kao i drugim važnim EU zakonodavstvom.

Vaše podatke trebamo zbog same rezervacije i procesa rezerviranja te da bi vam pružili najbolju mogucu uslugu.

Sa potrvrdom rezervacije se istodobno i slažete, da vam povremeno pošaljemo e-mail sa novostima, idejama i ponudama.

Naslovnicima naših e-mail ponuda uvijek dajemo opciju da se odjave, ako više ne žele primati obavijesti. Ne šaljemo neželjenu elektronsku poštu (spam).

Podaci koje cemo tražiti od vas su: vaše ime, dob (kako bi osigurali odgovarajuce sobe i cijene), imena i dob ostalih polaznika, vašu adresu, telefonski broj, e-mail adresu i podatke o kreditnoj/debitnoj kartici.

Osobne podatke koje nam pošaljete koristimo samo za organiziranje vašeg odmora. Ni u kojem slucaju podatke ne prodajemo/dajemo trecim stranama. Ne uzimamo vaše osobne podatke bez vaše prethodne suglasnosti.

Podaci moraju biti tocni i aktualni. Podatke koje imamo o vama možete provjeriti ukoliko nam pošaljete e-mail. Netocne podatke cemo izbrisati ili popraviti u najkracem roku. Sve detalje možete procitati na

Sve detalje možete procitati na: Privatnost.

E-mail pravilnik

Naslovnici naših e-mail ponuda se mogu vrlo jednostavno odjaviti od ponude. To možete uciniti tako da pritisnete na "unsuscribe“ ili tako da nam pošaljete e-mail sa vašim zahtjevom.

Vaše e-mail adrese ne prosljedujemo nikome bez vašeg prethodnog pristanka. Vašu e-mail adresu koristimo samo mi kako bi vam slali obavijesti, ponude i mailove.

Sigurnost podataka

Internetska stranica ima zaštitu koja pomaže u sprjecavanju gubitka, zlorabe ili promjene podataka. Svi osobni podaci su zašticeni enkripcijskom tehnologijom Secure Sockets Layer (SSL). Podaci vaše kreditne/debitne kartice su u svakom trenutku zašticene enkripcijom. Naši sustavi su zašticeni firewall-om kako bi sprijecili neovlaštene pristupe podacima.

Cookiji

Cookie je tehnološki alat kojim pratimo navike i ponašanje posjetioca naše internetske stranice. Cookie se sprema u vaš preglednik. Ukoliko ne želite cookie, možete ga iskljuciti u vašem pregledniku. Podatke koje dobijemo ovim nacinom koristimo kako bi vas prepoznali. Za korištenje internetske stranice MountVacation.com morate imati ukljucenu opciju cookie.

Naša internetska stranica može sadržavati poveznice prema drugim internetskim stranicama koje nisu u našem vlasništvu ni pod našim nadzorom. Referentne stranice i pomocni proizvodi imaju svoje internetske stranice koje koristite na vlastitu odgovornost. Molimo vas da pažljivo procitate važeca pravila i uvjete.

MountVacation.com sadrži poveznice drugih internetskih stranica koje nisu zašticene na isti nacin kao i naša, stoga za njihov sadržaj i nacin na kojeg osiguravaju podatke ne odgovaramo.

Revidirano DR Junij 2014