Rekreacijsko-turistički centar Krvavec (RTC Krvavec) je najbliže skijalište međunarodnim zračnim lukama u Europi (Ljubljana - Brnik, 8 km). Centar je samo 25 km udaljen od Ljubljane i 40 km od Bleda. Paketi ponude omogućavaju Vam skijanje na Krvavcu i smještaj u Ljubljani, Kranju ili na Bledu. Centar nudi 26 km odlično uređenih staza na nadmorskoj visini od 1.450 m - 1.971 m, što omogućava najbolje uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Zbog dobre lokacije, skijaška sezona može početi krajem studenog i trajati više od 150 dana, čak do početka svibnja. No, 100 dana skijanja svake sezone je zagarantirano.

Najnovije na Krvavcu je 6-sedežnica, koja vozi skijaše od Gospinice na vrh Krvavec za manje od pet minuta. Staze su prilagođene i za početnike i za profesionalce.

Paketi koji se nude mogu uključivati dodatno školu skijanja, iznajmljivanje i servisiranje opreme, poligon za početnike i igralište za djecu, što skijalište čini atraktivnim za početnike. Ugodna atmosfera, dobra hrana i zabava, osigurat će Vam jedan u nizu ugodnih boravaka.

Barovi, restorani, škola skijanja, ski taxi, ski servis, trgovina, ski bus do Ljubljane, mjesto natjecanja.

Krvavec skijalište

Opći podaci

Min. visina: 1450 m
Max. visina: 1971 m

Povezanost

Najbliža zračna luka: Ljubljana - Brnik, 8 km
Direktan bus sa željezničkog kolodvora
Direktan ski bus sa željezničkog kolodvora

Informacije o skijalištu

Cijelo skijalilšte: 25 km
Najduža staza: 2 km
Duljina staza za skijaško trčanje: 4 km

Umjetni snijeg
Noćno skijanje

Crne: 6 km

Sadržaj skijališta

Kabinska žičara
Sjedežnica
Dječji čarobni tepih
Dječje dizalo
Dječji park
Dječja staza
Sidro
Gondola