O MountVacation.com

Vodeći rezervacijski sustav za odmor u planinama, MountVacation.com pomaže svim ljubiteljima planine, zimi i ljeti, jednostavan pregled, usporedbu i rezervacije odmora. U rezervacijski sustav se prijavljuju tvtke sa smještajem i uslugama (škola skijanja, iznajmljivanje opreme, organizacija izleta ...), koje preko svojih sućelja nude dostupnost, cijenu i razlićite promocije korisnicima i posjetiteljima web stranice MountVacation.com. MountVacation sustav agregira sve podatke i pruža mogućnost rezervacije. Rezervacije se potvrduju više ili manje odmah, putnici sa primljenim dokumentima preuzmu usluge na odredištu.

Budući da je svaki partner odgovoran za ispravnost njihovog sadržaja i ponude, MountVacation.com praktièki nema pritužbi. Prošle godine imali smo manje nego 1% reklamacija.

Naša mreže partnera više od 6500 razlièitih objekata i pomoè partnera, a vec više od 100 tisuca ljudima mjeseèno kako bi pronašli svoj najbolji odmor. Naši posjetitelji dolaze iz svih krajeva svijeta, web stranica može biti pregledana u osam razlièitih jezika.