Jedinstvena vrijednost MountVacation-a

Odabir bez premca: Nudimo najveći izbor skijaških destinacija, hotela, apartmana i planinskih kuća, omogućujući vam da odaberete savršeni bijeg koji odgovara vašim željama.

Stručno vodstvo: Naši iskusni prodajni agenti i sami su strastveni skijaši. Uz znanje iz prve ruke o svakom odmaralištu, oni će vas voditi u odabiru idealne destinacije i paketa, osiguravajući nezaboravno iskustvo.

Pogodnost i fleksibilnost: Bilo da radije rezervirate online ili razgovarate s našim agentima telefonom, planiranje vašeg odmora činimo bez napora. Mogućnosti plaćanja u više rata pružaju financijsku fleksibilnost.

Skijaška stručnost: Duboko razumijevanje skijanja našeg tima osigurava da ćete dobiti prilagođene savjete o odmaralištima, stazama i opcijama prilagođenim obiteljima. Mi smo vaši pouzdani savjetnici koji jamče besprijekornu i uzbudljivu avanturu.

Sveobuhvatne informacije: Pružamo sveobuhvatne opise skijaških područja, skijaške karte i uvide u odmarališta, pomažući vam da donesete informirane odluke o svom odredištu.

Iznimna podrška: Naša stručna podrška dostupna je putem telefona i online chata od 7 do 19 sati. Bez obzira na vaše pitanje, tu smo da vam pružimo točne i pravovremene informacije.

Dostupnost jezika: MountVacation se može pohvaliti međunarodnim timom koji nudi podršku na više jezika, uključujući slovenski, hrvatski, engleski, francuski, talijanski, njemački i srpski. Jezik nikada nije prepreka vašem iskustvu rezervacije.

Paketi bez muke: Odaberite između paketa samo smještaja ili paketa smještaja i skijaških karata. Naše transparentne cijene, uključujući dječje popuste, eliminiraju skrivene naknade i iznenađenja.

Pristup usmjeren na kupca: Naša misija se vrti oko vašeg zadovoljstva. S gotovo 70.000 zadovoljnih kupaca, ponosni smo na našu reputaciju izvrsnih cijena, pouzdanu podršku i profesionalnu uslugu.

Vizija budućnosti: MountVacation teži biti vodeći europski pružatelj skijaških i planinskih odmora. Uz desetljeće i pol iskustva od 2007., naš je cilj postati vaš pouzdani izvor za nezaboravne odmore, osiguravajući vašu sreću i njegujući nezaboravna sjećanja s putovanja.

U MountVacationu redefiniramo iskustvo skijaškog odmora s personaliziranim dodirom, opsežnom stručnošću i neusporedivim izborom paketa. Naša predanost pružanju iznimne usluge izdvaja nas od ostalih platformi za online rezervaciju. Evo zašto je MountVacation ultimativni izbor za vaš skijaški odmor iz snova:

Kada odaberete MountVacation, ne rezervirate samo odmor; krećete na putovanje koje je pažljivo, stručno i posvećeno ostvarenju vaših snova o skijaškom odmoru.